Ambasada amerikane në Tiranë ka shpjeguar sot me video se si funksionon Gjykata Kushtetuese dhe si do të zgjidhet ngërçi i krijuar në Shqipëri.

Ambasada shkruan në Fb: “Në videon e kaluar, ju mësuat mbi procesin e vetingut. Këtë javë, ne do të flasim për Gjykatën Kushtetuese.

Shihni këtë video për të mësuar se si Shqipëria do të ketë një Gjykatë Kushtetuese funksionale, me gjykatës të kualifikuar, të paanshëm dhe apolitikë. ”

 

LEAVE A REPLY