Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën sotme duke publikuar, në rrjetet sociale, një informacion mjaft të rëndësishëm për drejtuesit e automjeteve.

Përmes një videoje, Rama udhëzon drejtuesit e mjeteve se si të mësojnë më shumë për gjendjen e makinave që mund të blejnë.

Për më shumë, ndiqni videon e mëposhtme të publikuar nga Rama.

MIRËMËNGJES 😃

dhe me këtë informacion me rëndësi për drejtuesit e automjeteve, ju uroj një ditë të mbarë 😊

LEAVE A REPLY