Drjtues të Partisë demokratike kanë bërë homazhe tek memoriali i Azem Hajdarit.

Nderojmë sot liderin e lëvizjes studentore tha kreu demokrat Bash.

“Idealet e Hajdarit ishin për një Shqipëri dhe një politike të ndarë nga krimi dhe ku kriminelët të ishin para drejtësisë edhe prapa hekurave.

Do e çojmë deri në fund idealin poë një Shqipëri Demokratike. Ai u vra nga kriminelët me uniformën e shtetit.

Basha bëri thirrje për bashkim të gjithë shaqiptarëve te ndershëm.

LEAVE A REPLY