Këto pamje befasuese sigurojnë imazhe të shqiponjës nga akullnajat në krye të borës së Alpeve dhe tregon dëmin që u është shkaktuar atyre nga ndryshimi i klimës.

Skenat u kapën duke përdorur një aparat fotografik të vogël midis krahëve të një shqiponje madhështore me bisht të bardhë, emri i së cilës është Viktor.

Viktor udhëton përmbi majat e malit, duke zbuluar dëmin akut të akullnajave të dikurshme të Alpeve për shkak të krizës klimatike.

Pamjet fillojnë me Viktorin në plan të parë dhe një pamje të maleve pas tij.

Regjisori me pupla është i pajisur me një aparat fotografik, jo më i madh se një filxhan kafeje.

Imazhet u siguruan me mirësjellje të një bamirësie që punonte me fëmijë në Meksikë, të quajtur Fondacioni Eagle Wings Foundation.

Marrë nga: dailymail.co.uk-Përgatiti: F.H, Syri.net

LEAVE A REPLY