Shotsat e uiskit Skocez, ose “shotsat pa gotë” janë trendi i ri për llojin e pijeve që nuk duhet të na shqetësojnë kur i pijmë pasi nuk derdhen.

“Nuk ka akull e madje asnjë gotë. Ne po ripërcaktojmë sesi mund të shijohet uiski … #noglassrequired,”

Është shkruar në media nga vetë kompania prodhuese e vila ka krijuar një ‘koleksion me kapsula’ në Londër.

Njerëzit kanë qenë duke shijuar uiski në Skoci për qindra vjet, zakonisht në një gotë dhe shpesh në gurë, natyrisht.

Tani, Glenlivet, një nga prodhuesit më të mirë në botë, ofron këtë ndryshim:

“Një lloj i ri, kapsulat ushqimore pasi treten lehtësisht nga organizmi, janë me madhësi 23ml, plotësisht të biodegradueshme dhe ofrojnë përvojën e përsosur të shpërthimit të aromës”. Sapo futen në qiellzë ato shpërthejnë me shije dhe aromë.

LEAVE A REPLY