Sunday, March 29, 2020

Skualifikohet Theodhor Sollaku si kandidat për në Gjykatën e Lartë

117
0

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka vendosur skualifikimin e Theodhor Sollakut si kandidat për në Gjykatën e Lartë.

Sollaku ka të drejtën e ankimit në Gjykatën Administrative të Apelit, brenda 5 ditëve nga dita e njoftimit të vendimit të arsyetuar të Këshillit të Lartë Gjyqësor.

Vendimi për skualifikimin e Sollakut u mor të martën (22 tetor), pas verifikimit të kushteve dhe kritereve ligjore për rekrutimin e kandidatit.

Sollaku ka mbajtur postin e ish-kryeprokurorit dhe ka mbrojtur Klement Balilin në procesin e tij gjyqësor.

LEAVE A REPLY