Gjate nje takimi per kujtesen e krimeve te komunizmit ku ishte e pranishme dhe eurodeputetja Inese Vaidere , kryetarja e bashkise shkoder Voltana Ademi reagoi per fotot e deshmoreve te vendosura ne bulevard.

Ademi tha se e kaluara rrezikon te perseritet kur lartesohen persekutoret.

Nuk mund te rrine bashke persekutoret dhe te persekutuarit.

LEAVE A REPLY