Monday, August 3, 2020

Video/ Shkatërrohet banda kriminale e shqiptarëve në Spanjë, 10 të arrestuar

318
0

Autoritetet spanjolle kanë shkatërruar një bandë kriminale të transportit të klandestinëve drejt Britanisë së Madhe, që drejtohej nga shqiptarë

Mediet në Spanjë raportojnë se janë arrestuar 10 shqiptarë, ndërsa nuk bëhen të ditur emrat e tyre. Aktiviteti kriminal i shqiptarëve ishte i përqendruar kryesisht në Portin e Bilbao, prej ku bëhej kalimi i klandestinëve drejt Anglisë.

Gjithashtu, anëtarët e bandës përdornin edhe porte të tjera, si ato të Santander, Valencia dhe Castello.

LEAVE A REPLY