Emisioni “Arome Shkodre” ne Tv1 Channel ka transmetuar nje aktivitet te zhvilluar ne perkujtim te Pjeter Gjinit ne Shkoder ne nje nga lagjet me te vjetra te ketij qyteti.

Nje aktivitet tejet i veçante eshte organizuar ne lagjen Gjuhadol, ne nderim te Pjeter Gjinit, ikones se bejteve shkodrane dhe autor i dhjetra parodive teper te njohura, te interpretuara ne qytetin e Shkodres.

Ne sfondin e shtepive tradicionale dhe ne nje verande ku ishin te pranishem spektatore, adhurues te bejteve, eshte paraqitur nje shfaqje mjaft e kendshme, e veçante per nga lloji, e cila u mireprit me duartrokitje dhe te qeshura pa fund.

Interpretues në rolin e Pjeter Gjinit: Zef Ndoja dhe Paulin Ujka. Grupi muzikorë “THE 4 BAND”trombë Rudolf Çiklija, kitarë Mark Ujka, kitarë Bert Ujka, bateri Jetmir Mesi.

LEAVE A REPLY