Perplasje te shumta ka pasur gjate dites se sotme ne Astir mes banoreve te zones  te cilet protestojne per mosshembjen e banesave te tyre dhe policise se shtetit.Per dhunen e ushtruar ndaj qytetareve ka reaguar edhe ish deputetja e LSI, Klajda Gjosha. Me ane te nje postimi ne ”Facebook” ajo shkruan se perplasjet e ndodhura ne Astir jane pasqyrë e qeverisjes së sotme që ka degraduar në arrogancë.

Ja postimi i plote

”Përplasja sot në Astir është ndërthurja e korrupsionit me dhunën çnjerëzore që ushtrohet ndaj qytetarëve! Është pasqyra e qeverisjes së sotme që ka degraduar në arrogancë.
Kjo nuk është Shqipëria që duam dhe aq më pak projektimi për Shqipërinë e të ardhmes!”

LEAVE A REPLY