Nga Luan Rama

Eshtë koha me u ftillu.

Me u ftillu dhe me u largu.
Për njerëzit…

Nëse je i sinqertë në sa shkruan, hidhe hapin e parë e dëshmoi këtij populli se realisht e ke kuptuar që je në kohën për “me u ftillu”.

Me u ftillu dhe me u largu!…

LEAVE A REPLY