Duke vlerësuar ndihmën e dhënë nga Kosova por edhe vendet e tjera të rajonit dhe BE, kryeministri Edi Rama dekoroi me medalje të artë ekipet e kërkim-shpëtimit që ju gjenden pranë vendin tonë në ditët më të zeza pas tërmetit të 26 nëntorit.

Medaljet u tërhoqën nga ambasadorët me vendet respektive. I pari ishte ambasadori i Kosovës dhe më pas, Italia, Turqia, Franca, Izraeli, Greqia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Rumania, Serbia, Kroacia, Zvicra, OKB, BE dhe ShBA.

LEAVE A REPLY