Qeveria merr vendim për të akorduar bonusin për pensionistët.

Nuk do të jetë 5 mijë lekë si çdo vit por këtë herë do të jetë 3 mijë lekë.

Ministrja e Financave, Anila Denaj dha lajmin në një konferencë për median.

“Një bonus 3 mijë lekë për cdo pensionit dhe kategorinë e personave që trajtohen me pension të veçantë”

LEAVE A REPLY