Operacion blic kundër drogës në Athinë, në pranga shqiptarë e algjerianë

0
648
Åðé÷åßñçóç ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíìßáò óå ôÝóóåñá õðü êáôÜëçøç êïíôÜ óôçí ðëáôåßá Åîáñ÷åßùí ôçí ÄåõôÝñá 26 Áõãïýóôïõ 2019. Óôçí åðé÷åßñçóç óõììåôÝ÷ïõí ç Äßùîç Íáñêùôéêþí áëëÜ êáé Üíôñåò ôùí ÌÁÔ êáé ôùí ÅÊÁÌ, üðùò êáé åëéêüðôåñï. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

 

ATHINË

Policia greke ka realizuar me sukses një operacion antidrogë, të realizuar kryesisht në sheshin Exarchia në Athinë.

Katër shtetas të huaj (dy shqiptarë e dy algjerianë) u arrestuan gjatë një operacioni të shpejtë të ndërmarrë nga policia e kryeqytetit helen. Operacioni u krye nga Divizioni i Prokurorisë së Drogës në Attica me ndihmën e OPKE, Ekipet “Aksion” dhe Policia e Divizionit të Huaj, shkruajnë mediat në Greqi.

  • foto galeri

Sipas policisë, të arrestuarit janë vënë në pranga nën akuzën e prodhimit dhe shitjes së lëndëve narkotike. Në total, ata gjetën dhe sekuestruan 75 pako me kërp të papërpunuar, me peshë 140 gram. U kapën edhe shuma prej 90 eurosh dhe 3 celularë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here