Presidenti Meta dekreton kthimin për rishqyrtim në Kuvend të paketës “anti-shpifje”. “Shkel parimet themelore kushtetuese të një shteti demokratik. Shkel të drejtën e lirisë së shprehjes, së shtypit dhe të drejtës së informimit. Në kundërshtim me jurisprudencën e Gjykatës Kushtetuese. Shkel standartet e Konventës Evropiane të të Drejtave të Njeriut” shkruan Meta.

LEAVE A REPLY