Monday, June 1, 2020

Meta thirrje për dialog: Shpopullimi, “rreziku i vërtetë rus”që i kanoset Shqipërisë

170
0

Presidenti, Ilir Meta, ka ngritur sërish shqetësimin për rrezikun që po i kanoset vendit nga shpopullimi.

Referuar edhe zhvillimeve të fundit, me pushimin e çështjes gjyqësore ndaj shefit të opozitës Lulzim Basha për lobimin rus, Meta thotë se “rreziku i vërtetë rus” në Shqipëri është shpopullimi, ndaj ai përsërit edhe njëherë thirrjen ndaj klasës politike për dialog.

Meta: Kambanat e alarmit po bien! Stop shpopullimit të Shqipërisë! Ky është “rreziku i vërtetë rus” që i kanoset vendit! Kjo është sfida më madhore që kërkon urgjent dialog, zgjidhje, dhe kthimin e shpresës për të gjithë shqiptarët! 9 kushtet e Bundestagut janë harta e rrugës së Shqipërisë europiane! Koha është tani! Nuk mund të ketë Shqipëri pa shqiptarë!

LEAVE A REPLY