Milva Ekonomi do të pasojë Arben Ahmetajn si kryetare e Komisionit të Ekonomisë dhe Financave.

Ky i fundit u dekretua si ministër i Rindërtimit vitin e kaluar pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit.

Tashmë kjo detyrë do i përkasë Ekonomit, aktualisht deputete e PS kurse mandatin e parë të qeverisë ‘Rama 1’ ka qenë ministre e  Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes.  Ajo u miratua nga Kuvendi në seancën e parë për këtë vit me një shumicë votash.

 

LEAVE A REPLY