Thursday, April 18, 2024
Home Politikë Rama: Bojkotimi i zgjedhjeve nuk do të ndodhë më

Rama: Bojkotimi i zgjedhjeve nuk do të ndodhë më

0
506

Gjatë fjalës së tij në Këshillin e Atlantikut, Kryeministri Edi Rama foli edhe për bojkotin e zgjedhjeve nga ana e opozitës.

Sipas tij, zgjedhjet e 30 qershorit ishin të detyruar ti zhvillonin, pasi nuk mund të pranohej bojkoti i zgjedhjeve. Kjo tha Rama nuk do të ndodhë më, pasi është shaktërruese.

Edi Rama: Bojkoti u bë traditë në Ballkan, u bë e natyrshme, shpresoj mos ndodhë kështu për disa vjet në SHBA. Por asnjëherë nuk kishim patur bojkotimin e zgjedhjeve. Kjo ishte një gjë e re dhe duhej refuzuar. Nuk mund të ishte e negociueshme. Unë e shoh shumë të pagjasë në hapat e mëtejshme që parti të tjera të bëjnë të njëjtën gjë. Të gjithë kuptuan se nuk fiton gjë. Është vetëshkatërrim që nuk të sjell asgjë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here