Universiteti i Shkodrës kalon klasën, merr akreditimin si universitet për 4 vitet e ardhshme. Zbardhen gjetjet dhe vlerësimi i grupit të punës

0
999

Vendimi nr. 03, datë 24.01.2020 PËR AKREDITIMIN PERIODIK TË INSTITUCIONIT TË ARSIMIT TË LARTË UNIVERSITETI “LUIGJ GURAKUQI”, SHKODËR


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here