Thursday, April 18, 2024
Home Aktualitet Kryeministri Rama: Kush bën shumë fëmijë merr shumë lekë shpërblim

Kryeministri Rama: Kush bën shumë fëmijë merr shumë lekë shpërblim

0
907

Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një status në facebook, ku poston videon dhe shënimin:

Mbi 40 mijë të porsalindur kanë përfituar nga #BonusiBebes programi ynë i ri i mbrojtjes sociale, që vijon të mbështesë çdo fëmijë që vjen në jetë me 40,000 lekë nëse është fëmija i parë 80,000 lekë fëmija i dytë 120,000 lekë fëmija i tretë. Nga 1 janari më shumë se 3000 fëmijë kanë përfituar bonusin e bebes.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here