Presidenti i Republikës Ilir Meta ka përshëndetur vendimin e BE-së për të ndihmuar Shqipërinë me 50 milionë euro në luftën kundër koronavirusit. Meta publikon mesazhin e ambasadës së BE dhe shkruan se kjo është një ndihmë e çmuar për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve.

“Një ndihmë e çmuar në betejën kryesore për mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë! 🇦🇱🤝🇪🇺”, shkruan Kreu i Shtetit.

Meta

LEAVE A REPLY