Ndryshe nga frika dhe paniku qe ka pushtuar mbare boten e vecanerisht qytetaret shkodrane, jeta ne fshatra duket se vijon te jete ne rrjedhen normale. Ne njesine rrethina, cezma e fshatit bashkon ato pak kalimtare, te cilet thone se bejne kujdes duke mos u takuar me njeri tjetrin, por marrin ujin, qe ne rubinetat e shtepive mungon.

Ka dhe nga ata te tjere te cilet te vetmet dalje kane blerjet qe kryejne.Kontaktet thone i shamngim, por ne fshat nuk ka asnje te infektuar, dhe kjo situate po kalohet me qetesi

Ne fshatra pjesa me e madhe kane mbetur te moshuar, ata thone se me se shumti kane hallin e femijeve te cilet jetojne ne vende te prekura nga covid 19.

 

LEAVE A REPLY