Ish deputeti demokrat Bardh Spahia ka dhuruar rreth 50 maska profesionale per mjeket dhe infermieret e spitalit rajonal te Shkodres.

Kontributi i tij eshte kryer me qellim qe tu vihet ne ndihme bluzave te bardha ne keto dite te veshtira te perballjes me Covid 19.

Maskat profesionale jane nje domosdoshmeri ne keto dite kur mjeket dhe infermieret jane ne vijen e pare te luftes me koronavirusin.

LEAVE A REPLY