𝗥𝗲𝗸𝘁𝗼𝗿𝗶 𝗶 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗲𝘁𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝗦𝗵𝗸𝗼𝗱𝗿𝗲𝘀 𝗔𝗱𝗲𝗺 𝗕𝗲𝗸𝘁𝗲𝘀𝗵𝗶 𝗻𝗲 𝗻𝗷𝗲 𝗹𝗶𝗱𝗵𝗷𝗲 𝘁𝗲 𝗱𝗿𝗲𝗷𝘁𝗽𝗲𝗿𝗱𝗿𝗲𝗷𝘁 𝗻𝗲 𝗧𝘃𝟭-𝗰𝗵𝗮𝗻𝗻𝗲𝗹 𝘀𝗵𝗽𝗷𝗲𝗴𝗼𝗷 𝘀𝗲𝘀𝗶 𝗱𝗼 𝘁𝗲 𝗸𝗿𝘆𝗵𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗳𝘂𝗻𝗱𝗶𝗺𝗶 𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝗶𝘁 𝗺𝗲𝘀𝗶𝗺𝗼𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗿 𝗸𝗲𝘁𝗲 𝘃𝗶𝘁 𝗱𝗵𝗲 𝘀𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗶 𝗶  𝗽𝗿𝗼𝘃𝗶𝗺𝗲𝘃𝗲 𝗱𝗼 𝘁𝗲 𝘇𝗵𝘃𝗶𝗹𝗹𝗼𝗵𝗲𝗻 𝗻𝗲 𝗱𝘆 𝗽𝗲𝗿𝗶𝘂𝗱𝗵𝗮 𝗸𝗼𝗵𝗼𝗿𝗲 𝗸𝘂 𝗻𝗲 𝗳𝗶𝗹𝗹𝗶𝗺 𝗽𝗲𝗿𝗽𝗮𝗿𝘀𝗶 𝗱𝗼 𝘁𝗲 𝗷𝗲𝗽𝗲𝘁 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝗲𝘃𝗲 𝘁𝗲 𝘃𝗶𝘁𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝘁𝗿𝗲𝘁𝗲 𝗻𝗲 𝗺𝗲𝗻𝘆𝗿𝗲 𝗾𝗲 𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗽𝗹𝗼𝗺𝗼𝗵𝗲𝗻 𝗻𝗲 𝗸𝗼𝗵𝗲 𝗱𝗵𝗲 𝗺𝗲 𝗽𝗮𝘀 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝗲𝘁 𝗲 𝘃𝗶𝘁𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗵𝗲 𝘁𝗲 𝗱𝘆𝘁𝗲.
𝗔𝗱𝗲𝗺 𝗕𝗲𝗸𝘁𝗲𝘀𝗵𝗶: Rikthimi ne univeristete u be kryefjala e diteve te fundit. Ne nje mbledhje rektoresh disktutuam opsionet me te mira per te kryer mbylljen e procesit mesimore. Gjeja qe ra poshte nga ne ishte dhenia e provimeve online dhe menjehere pas kesaj edhe ministria e arsimit e hodhi posht si opsion dhe provimet do te zhvillohen ne auditore. Provimet qe do te zhvillohet do te kryhen ne dy periudha kohore.
▶️ Nga 15 qershor deri me 3 korrik studentet do te bejne nje perseritje te njohurive te marra gjate kesaj periudhe do te jepen provimet dhe riprovimet e vitit te trete.Per studentet stazhier dhe per studentet aktual te vitit te trete eshte menduar se gjate kesaj kohe te japin edhe riprovimet e prapambetur,pra nga data 15 qershor deri me 3 korrik do te kete nje sezon ku studentet do te japin 6 provime, dhe me pas do hyne ne provimet e semestrit dhe pas provimesh do te hapet edhe nje sezon tjeter.Kemi menduar se deri me 7 gusht studentet e vitit te trete te kene mundesine te diplomohen.
▶️ Me pas kemi periudhen tjeter qe u perket studenteve te vitit te pare dhe vitit te dyte ku situata behet me e nderlikuar duke pare qe numri i studenteve eshte me i larte se ne vitet e 3 dhe ne me keto kapacitet qe do presim studentet e vitit te trete do te presim edhe ata.

LEAVE A REPLY