Saturday, March 2, 2024
Home Aktualitet Konsultimi me Euralius dhe OBDAT për Dvoranin, Meta: Përgjegjësi e KLGJ, askujt...

Konsultimi me Euralius dhe OBDAT për Dvoranin, Meta: Përgjegjësi e KLGJ, askujt tjetër

0
1803

Presidenti Ilir Meta nuk preferoi të komentojë gjatë vendimin e KLGJ për ti marrë një mendim Euralius dhe OBDAT për qëndrimin ose jo si anëtar i Gjykatës së Lartë të  Ardian Dvoranit.

Për mediat ai tha shkurt: “E kam dhënë një përgjigje këtë çështje. Është përgjegjësi që i mbetet vetëm KLGJ dhe askujt tjetër.”

Nga ana tjetër ai mirëpriti vendimin e MAS për shtyrjen e zgjedhjeve në Universitete.

“Është një vendim i arsyeshëm dhe ishte i pritshëm sepse në një periudhë të vendosur nga parlamenti si fatkeqësi natyrore ishte jo e mundur për të mbajtur zgjedhje gjithëpërfshirëse dhe demokratike siç duhet të meritojnë dhe univeristetet tona”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here