Teksa Shqipëria ka 2 muaj në karantinë dhe COVID-19 është ende kativ ISHP jep disa këshilla se si qytetarët mund të përballen me stresin.

ISHP thotë se bisedat me njerëzit që besoni, referimi ndaj burimeve serioze, kufizimi ndaj materialeve stresuese mediatike, aftësitë në të shkuarën për menaxhimin e situatave, stili i shëndetshëm i jetës në shpi me dieta, gjumë dhe aktivitetet fizike apo menaxhimi i emocioneve duke mos përdorur alkool dhe cigare janë disa nga këshillat për mos e përjetuar këtë situatë

LEAVE A REPLY