Thursday, January 28, 2021

Meta konferencë për median në orën 13:15

231
0

Presidenti Ilir Meta do të dalë në një konferencë shtypi për gazetarët në orën 13:15.

Zyra e shtypit e presidences konfirmoi daljen per median.

Në mes të akuzave për dështimin e reformës në drejtësi, Presidenti Ilir Meta theksoi dy dite me pare edhe një herë se është i vetmi aktor i përgjegjshëm dhe me integritet në këtë çështje. Kreu i shtetit paralajmëroi se nga ana e tij nuk do të ketë më përpjekje për bashkim të palëve politike, pasi ato u shuan me shembjen e teatrit kombëtar.

LEAVE A REPLY