Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot disa foto të jelekëve tradicionalë me ar të zonës së Beratit që ruhen në Muzeun Etnografik të atij qytet.

Rama tha se këto jelekë xhevahire të ilakçinjve u shpëtuan nga konservimi dhe zhdukja pasi janë vlerat e vërteta të trashëgimisë sonë kulturore.

Statusi

MIRËMËNGJES😊

dhe me këto xhevahire të ilakçinjve duarartë nga Muzeu Etnografik i Beratit, ku u shpëtuan nga zhdukja dhe konservuan më së miri, disa nga vlerat e vërteta të trashëgimisë sonë kulturore, ju uroj ditë të mbarë.

LEAVE A REPLY