E para grua ushtarake gradohet Gjeneral Majore, dekretohet nga presidenti Meta

0
660

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar Zëvendës Shefen e Shtabit të Përgjithshëm të FA, Gjenerale Brigade Manushaqe Shehu me gradën madhore “Gjeneral Major”.

Ky është një vlerësim edhe për kontributin e gruas në Forcat e Armatosura Shqiptare. Në Forcat e Armatosura Shqiptare me këtë gradë deri më sot ishin dy Gjeneralë Majorë.

Me gradën e re madhore barazohet në gradë më Shefin e Shtabin të Përgjithshëm Gjeneral Begën dhe me përfaqësuesin ushtarak të Shqipërisë në NATO Gjeneral Nazmi Cahani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here