Ambasadorja e SHBA apel: Reforma në Drejtësi të bëhet shumë më shumë reale shqiptarët

0
524

 

Ambasadorja e SHBA, Yuri Kim ka dhënë një tjetër mesazh për Reformën në Drejtësi duke i kërkuar KLGJ e KLP të ndërmarrin veprime të ashpra.

Ajo thotë se SHBA mbështet këti dy institucione të larta të drejtësisë dhe thotë se është e nevojshme që ato të veprojnë ndërkohë që Amerika i mbështet.

Më tej znj.Kim kërkon që me anë të veprave, Reforma në Drejtësi duhet bëhet më shumë dhe më shumë reale për gjithë shqiptarët.

STATUSI NGA ZNJ.YURI KIM
Këshilli i Lartë Gjyqësor dhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë kanë kapërcyer shumë pengesa deri më tani. SHBA mbështet fuqimisht përpjekjet e tyre për të ndërmarrë një veprim të ashpër, por të nevojshëm, për të zbatuar standardet dhe për të vazhduar të bëjë përmirësime në mënyrë që reforma në drejtësi të bëhet shumë më shumë reale për të gjithë shqiptarët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here