Vaksinat anti covid! Xhabija: Janë aplikuar mbi 51 mije doza, rritet interesi për tu vaksinuar

0
413

 

 

Nga muaji shkurt e deri me tani ne Shkoder jane aplikuar rreth 51 mije vaksina ku 20 mije qytetare kane kryer te dy dozat.

Interesi me i larte ka qene gjate muajve te pare, por edhe ne javet e fundit ky interes eshte rritur thote Xhabija.

Sic duket alarmi qe ka pushtuar boten mbi mutacionet e reja te covid 19 ka rikthyer ndergjegjesimin e popullates per tu vaksinuar! Sipas eksperteve vaksina eshte e vetmja menyre efikase per tu mbrojtur nga covid dhe transformimet e tij! Xhabija apeloj ndaj qytetareve nese duan te aplikojne dozat e para te astra zeneca mund te paraqiten prane kujdesit shendetesor ose qendrave shendetesore! Astra zeneca eshte nder vaksinat e cila njihet edhe per udhetimet jashte vendit./TV1-CHANNEL/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here