Punë në komunitet/ Rrethina, punësohen 15 banorë

0
794

 

15 banore te njesise administrative rrethina kane perfituar nga projekti i cili vjen si bashkepunim i bashkise shkoder dhe giz per punesime sezonale. Administratori Erjon Selgjekaj tha se puna ka nisur menjehere per pastrimin e varrezave ne Guci, me qellim qe banoret per festen e Bajramit, t’i gjejne keto mjedise te pastruara, per te nderuar te afermit qe nuk jetojne me, ashtu siç duhet.

Projekti do te zgjase 4 muaj dhe ne total ne bashkine Shkoder jane 115 punonjes te perzgjedhur nga administratoret si persona ne nevoje apo me ndihme ekonomike. Ata do te mirembajne territorin si dhe te pastrojne kanale te dyta dhe te treta.    Ky projekt u vjen ne ndihme familjareve si dhe mban me mire hapsirat publike ne njesite administrative./tv1-channel/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here