Shqiparët të dytët në botë për refuzimet e hyrjes në BE gjatë 2020

0
727

 

Një tjetër ‘rekord’ është arritur nga shqiptarët gjatë 2020, ku sipas një tabele studimi nga REL, ne renditemi në vend të dytë pas ukrainasve, për refuzimet e hyrjes në BE gjatë 2020.

Nga tabela e publikuar, vërehet se 13 315 personave u është refuzuar hyrja në BE.

Ndërkohë Ukraina kryeson me 56 370 persona që u është refuzuar hyrja dhe pas nesh renditet Moldavia me 10 150 refuzime.

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here