“Rrenjet dhe malet e Malesise se madhe”, historia e malesise ne duart e lexuesve

0
2369

 

Eshte kthyer nga Amerika aty ku jeton dhe punon prej vitesh, per te publikuar librin e tij mes artistesh dhe studiuesish ne Shkoder. Gjon Frani Ivezaj promovoi ne ambjentet e biblotekes “Marin Barleti” librin e tij te 5, “Rrenjet dhe malet e Malesise se madhe”. Te pranishmit vleresuan botimin e prezantuar si nje testament qe i sherben malesoreve.

 

Vete autori tregoi mbi qellimet qe ka publikimi i ketij libri. Njohja e rrenjeve te malesise si nje vlere e trshigimise tone letrare dhe kulturore

Nje punim voluminoz i hulumtuesit Gjon Fran Ivezaj i cili sjell edhe nje here ne vemendjen e lexuesit historine e lashte te malesise, zbardhjen e nje sere te vertetash te sjella me fakte ne kete vellim i cili tashme mund te jete ne doren e cdo lexuesi. /Tv1-Channel/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here