Regjistrimet ne klase te I-re/ Shtator, rikthehen serish regjistrimet

0
790

 Vitet e fundit ka patur nje ulje te regjistrimeve ne klasa te para ne shkollen “Salo Halili”. Sipas drejtores Sonila Drini kjo ulje referohet ne vitet pasueseEmigrimi, lindjet e paketa dhe deshira per te studiuar ne shkolla private jane disa prej arsyeve

Kjo shkolle ka nje numer te larte femijesh nga komuniteti rom dhe egjyptian. Ata e kane thuajse te pamundur regjistrimin online, ndaj bashkia Shkoder ka nderhyre ne keto raste

Pritet qe ne shtator te rikthehenm serish regjistrimet ne klasa te para.Pasi gjate dy javeve te par ate muajit qershor nepermjet portalit ealbania nuk kane mundur te regjistrohen te gjithe./Tv1-channel/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here