Trafikonin klandestinë nga Kosova në Shqipëri, arrestohen 7 persona

0
768

 

Një rrjet i kontrabandimit të klandestinëve është zbuluar në kufirin Kosovë-Shqipëri, saktësisht në Vërmicë.

Shtatë persona janë arrestuar si kontrabandistë kurse 15 emigrantë të paligjshëm janë ndaluar.

Dyshimet lindën teksa në urën e parë të autostradës në Kosovë kanë mbërritur 6 taksi kurse emigrantë nga shkurret dhe malet janë futur në to.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here