Velipojë, 40-50 vizita në ditë, Vocaj: Asnje rast pozitiv me covid 19, çdo ditë kryhen 3-4 teste të shpejta

0
568

Teksa jemi ne pikun e sezonit turistik, ne plazhin e Velipojes çdo dite i drejtohen qendres shendetesore te pakten 30-40 pushues. Virozat me te shpeshta sipas infemrieres Vjollca Vocaj jane ato gastro intensinale.

Krahas virozave te stines, per raste te dyshuara po behen edhe teste te shpejta Covid. Ndonese çdo dite kryhen 3-4 teste ende nuk ka patur asnje rast pozitiv

Qendra Shendetesore ne Velipoje eshte vene ne dispozicion per 24 ore nga 15-qershori e deri me 15-shtator. Gjithashtu jane vene ne sherbim 3 mjeke dhe 3 infermier teksa kete vit ka interes te shtuar per tamponet e shpejte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here