Ulqini tërheq punonjës nga Shkodra/Zmijani: Ofrojne paga dhe kushte më të mira

0
936

 

 

Prane zyrës së punës në Shkodër numri i të regjistruarve si punëkërkues vijon të jetë i lartë. Por sipas specialistëve këtë vit ka patur një mos plotësim të kërkesave nga ana e sektorit të turizmit, e për pasojë punonjësit kryesisht ata që kanë eksperiencë i janë drejtuar Ulqinit, pasi ky i fundit ofron pagë dhe kushte më të mira

Edhe bizneset i drejtohen më shumë rrjeteve sociale dhe jo zyrës së punës. Fasonëritë janë ato që sjellin më shumë oferta punësimi, ndërsa nga sektori i turizmit kanë ardhur vetëm 120 te tilla.

Aktualisht pranë zyrës së punës janë të regjistruar 9566 punëkërkues të papunë ku 7538 janë nga Bashkia Shkodër./TV1-CHANNEL

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here