Muriqani me kapacitet maksimal / Rreth 27 mijë qytetare kanë qarkulluar gjatë 24 orevë të fundit

0
597

 

Vetem nese hiqen fare traret doganore ne vendkalimin kufitar te Muriqanit, mund te evitohej ky fluks ! Aktualisht eshte duke u punuar me kapacitetin e plote te 4 korsive ne dalje dhe me procedura te përshpejtuara kontrolli ! Por fluksi si ne dalje ashtu dhe ne hyrje eshte ne maksimu, ndaj dhe pritjet deri ne nje ore edhe nga qytetaret konsiderohen si diçka normale ne kete situate:

Sipas përllogaritje te policise kufitare gjate 24 oreve deri ne dreke te dites se premte, neper kete pike kane qarkulluar rreth 27 mije qytetare dhe mbi 7 mije automjete ! Pjesa me e madhe kane hyre ne Shqiperi, jane emigrante qe kthehen per pushime, por edhe mijera turiste te huaj. Sipas autoriteteve te policise kufitare, puna me procedure te lehtësuar dhe me kapacitetin maksinal te 4 korsive do te vazhdoje gjate gjithe sezonit te pushimeve, pavaresisht ulje-ngritjeve qe mund te pesoje fluksi i kalimeve ne hyrje – dalje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here