Librat falas/ Rama: Këtë vit shkollor përfitojnë të gjithë nxënësit nga klasa 1-9 si dhe kategoritë e veçanta në arsimin e mesëm dhe të lartë

0
991

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama njofton se këtë vit të gjithë nxënësit nga klasa e 1 deri në të 9 do të përfitojnë libra falas në shkollë.

Ai thekson se në këtë skemë përfshihen edhe nxënësit e kategorive të veçanta në arsimin e mesëm e të lartë.

lg.php.gif

lg.php.gif

Sipas Ramës, ky është një angazhim i përmbushur tashmë nga qeveria shqiptare

lg.php.gif

STATUSI NGA EDI RAMA

#LibratFalas📚

👉 Këtë vit shkollor përmbushet angazhimi që në arsimin bazë të gjithë nxënësit nga klasa 1-9 të kenë librat shkollorë falas😍

Ndërkohë, përfitues të kësaj skeme mbështetëse nga #qeveriashqiptare janë edhe të gjithë nxënësit e kategorive të veçanta në arsimin e mesëm të lartë😊

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here