Ndryshojnë masat anti-covid, nga 23:00 do të nisë ora policore, deri ne oren 06:00

0
723

Ndryshojnë masat anti-covid në vendin tonë, ndërkohë që duke nisur nga 23:00 do të nisë ora policore, deri ne oren 06:00. Ky ka qenë vendimi që ka marrë sot Komiteti Teknik i Ekspertëve.

Po ashtu eshte vendosur qe kush hyn ne kufije te kete pasaporte vaksinimi, test PCR brenda 72 oreve ose prove te kalimit te covid, 6 muaj pas sherimit.

Kujtojmë se javën që kaloi Komiteti i Ekspertëve vendosi që të mbajë në fuqi këto masa anti-covid dhe mos të vendosë të tjera shtesë, ndërsa vijon thirrja për qytetarët që të vaksinohen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here