Belgët në Malësi të Madhe, promovohet rruga “Bashkia Namur”   

0
1531

 

Nje delegacion i komunes Namur te Begjikes ka vizituar Bashkine e Malesise se           Madhe, si  vazhdim i bashkëpunimit te nisur 4 vite me pare mes dy njesive vendore. Ne shenje mirënjohje ker ndihmen e dhene Malesise se Madhe, njeres nga rruget Kryesore te Koplikut iu dha emri “Komuna Namur”. Ne vijim delegacioni Belg i shoqeruar nga drejtuesit vendor ka vizituar repartin  zjarrfikëseve, pasi ngritja e ketij reparti ka kontributin e komunes Namur me dhurimin e disa mjeteve. Kryetari i komunes Namur, Maxime Prevot, tha se kontributi  per Malesine e Madhe do te vazhdoje edhe ne drejtim te zhvillimit te turizmit.

 Ndihma jone nuk përfundon vetem me mjetet zjarrfikëse dhe te sigurise per banoret. Ne do te angazhohemi me shume ne promovimin e Malesise se Madhe per mundesite qe ka ne zhvillimin e Turizmit, duke orientuar qytetaret nga Belgjika qe ta vizitojne kete zone te bukur dhe Shqiperine. Gjithashtu kujdesi yne nuk do te mungoje as ne drejtim te biznesit, duke u folur biznesmeve ne Belgjike per favoret qe kane investimet ne Shqiperi, dhe sidomos ne sektorin e turizmit,sepse keni nje vende te mrekullueshem”,u shpreh Prevot    

Ndersa kryetari i Bashkise Malesi e Madhe, Tonin Marinaj, theksoi se me te kaluar situata e pandemise, do te kete shkembim te aktiviteve artistike me komunen Namur, nderkohe qe vlerësoi ndihmen e dhene deri tani me 3 automjete zjarrfikëse dhe nje autoambulance:

Delegacioni belg ka vizituar edhe qendren spitalore te Malesise se se Madhe, ndersa ne vijim ka zhvilluar takime ne keshilltare e zyrtare te bashkise. /Tv1-channel/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here