“Unë jam një njeri që i respektoj njerëzit dhe faktet. S’merrem me llafe dhe thashetheme. Gjyqet e shtrigave i bëni ju. S’ka asnjë problem, ndaj jemi viktimë të gjyqit më të madh të shtrigave që ju ka ndodhur pas vitit 90. Po ju ndodh ajo që keni merituar Prisni, prisni se s’keni mbaruar akoma. Deri në fund e meritoni, dhe do e meritoni.”, tha Rama.