Ai është shprehur se në orën 12:00 do jetë një uragan i paparë do të vërshojë në Bluverdin “Dëshmorët e Kombit”.
Kujtojmë që aktualisht ka nisur dhe Samiti i BE-së dhe një pjesë e qarkullimit rrugor është i kufizuar, megjithatë

“Sot tirani lebetitet! Uragan i paparë në ora 12:00 në Bulevardin Dëshmorët e Kombit!”, ka shkruar ne Facebook, Sali Berisha.