Në pikën kufitare në Qafë Botë, për datat 26 dhe 27, kanë hyrë 1021 dhe kanë dalë 694 shtetas shqiptarë.

Njoftimi:

Për datat 26-27.12.2022 në Qafë Botë janë përpunuar 1021 hyrje shqiptarë, 694 dalje shqiptarë, 701 hyrje të huaj, 601 dalje të huaj.  393 hyrje mjete shqiptare, 287 dalje mjete shqiptare, 329 hyrje mjete të huaja, 319 dalje mjete të huaja.

Për datën 26-27.12.2022 në Portin Sarandë janë përuruar gjithsej 294 shtetas në hyrje dhe në dalje shtetas shqiptarë  e të huaj.