Sunday, January 19, 2020

Mblidhet asambleja e KF Vllaznia

Ndryshe nga mbledhja e pare qe deshtoi per shkak te kuorumit, kete here asambleja e Klubit te futbollit Vllaznia i zhvilloi punimet, ndonese me...

Belba:Digat e drinit janë shume te sigurta

Për përgatitjen e Planit te Gatishmerie për Rastet e Emergjencave qe shkaktohen nga përmbytjet ne Qarqet Shkoder dhe Lezhe, i pari plan zyrtar ky...

Shkodra miraton planin vendor

Shkodra i ka ndezur dritën jeshile planit të përgjithshem vendor. Ai mori 26 vota pro dhe 1 abstenim në mbledhjen e këshillit bashkiak, duke...

Sekuestrohen mbi 41 mije m2 toke ne Thethe.

Gjykata e Shkodrës sekuestroi rreth 41 500 metra katrorë tokë në zonën turistike të Thethit. Pas dyshimeve se kjo sipërfaqe ishte regjistruar në emër...

Plani i Gatishmerise Antipermbytje

Qarqet Shkoder dhe Lezhe me ne fund kane nje Plan Gatishmerie për rastet e emergjencave qe shkaktohen nga përmbytjet, e veçanërisht ato te ujembledhesit...

Fati i njesive administrative ne 2018

Fati i njesive administrative ishtë në qender të diskutimeve gjatë një takimi të zhvilluar në Lezhë nga shoqata e Bashkive të Shqiperisë. Me ndarjen e...

“L. Gurakuqi”, starton java e librit

Biblioteka e Universitetit “ Luigj Gurakuqi “ te Shkodres, eshte ne atmosferen e festes se javes se librit qe pritet te zhvillohet brenda ketij...

Serat i rezistuan stuhise

Stuhia e një nate me pare ka qene e fuqishme ! Autovetura kalon me vështirësi ne ketë rruge te Kosmaçit pasi furtuna ka rrezuar...

PROJEKT KUNDËR DISKRIMINIMIT NË PUNË

“Rini Albania” me mbështetjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, ka nisur zbatimin e një projekti trajnues me studentet e Universitetit të...

550 vjetori i shpernguljes se Zojes se Shkodres

550 vjetori i shpërnguljes së figurës se “Zojës së Këshillit të Mirë” për në Gjenecano – Itali, do të përkujtohet me një sërë aktivitetesh...

Artikujt e fundit