Friday, February 28, 2020

Nderhyrjet ne infrastrukturen rurale

Fundi i muajit Maj do të shënojë përfundimin e punimeve të rrugës “Gjomarkaj” në njësinë administrative Berdicë. Investimi i parë në infrastrukturë i bashkisë...

Policia u ze “priten” motorçikletave

Policia rrugore ka ndërmarrë një aksion të gjërë në të gjithë qytetin e Shkodres ku në fokus gjatë kësaj të enjte ka patur motorçikletat...

M.Madhe,pergatitje per sezonin turistik.

Ne bashkine e Malësisë se Madhe, besojne se ketë vere sezoni turistik do te shoqerohet me turiste te shume ne pikat e kesaj zone,...

Kontrata për tregtimin e aromatikeve- mjekesore

Ne ndryshim nga vitet e tjera, ketë vere fermeret e bimeve aromatike mjekesore ne Malesi te Madhe kane nënshkruar kontrata me tregtaret për shitjen...

“L’Europa prima dell’Europa”

Instituti Italian i Kultures ne Tirane,  ne bashkepunim me zyren i Informimit te Bashkimit Europian, ne kuader te Dites se Europes ka organizuar shfaqjen...

Përmbytja e Kuçit 7 muaj me pare

Edhe pse kemi hyre ne muajin e shtate kur afro 80 familje ne Kuç te njësisë administrative Guri i Zi u përmbyten dhe pësuan...

Xhafaj: 2017-ta, fundi i Kanabisit

Ka zgjedhur Shkodrën, një prej qarqeve problematike sa i përket kultivimit të bimeve narkotike për të dhënë garancinë e tij si ministër i brendshëm,...

Inaugurohet gjykata e Apelit

Punën në mjediset e reja e ka nisur prej pak javësh, por inaugurimi zyrtar i gjykatës së re të Apelit në Shkoder, u zgjodh...

Administrativja ne Ditën e Drejtësisë

Funksionon me dy gjyqtare, dhe u duhet te shqyrtojnë mesatarisht 1500 çështje ! Vlerësohet si një ngarkese e jashtëzakonshme për gjykatën e administrative te...

Plani rajonal i menaxhimit permbytjeve

Gjermania është treguar dorëlëshuar me Shqipërinë kur flitet për menaxhimin e rriskut që sjellin ndryshimet klimaterike. Nga viti 1988 e deri më sot ky...

Artikujt e fundit