Sunday, October 20, 2019

Plani social i bashkise Shkoder

Në një tryezë me të gjithë aktorët lokal që merren me shërbimet sociale në bashkinë Shkoder, nisi proçesi i diskutimeve publike rreth realizimit të...

Gjen vdekjen kembesori 55 vjeçar

Nje kembesor gjetu vdekjen pasi u perplas nga nje automjet. Ngjarja ka ndodhur mbremjen e se enjtes në aksin Shkodër-Koplik në vendin e quajtur...

“Memoriet e trupit” me Anri Sala

E ka pagëzuar “memoriet e trupit” dhe zgjodhi Shkodrën për të prezantuar për herë të parë për publikun Shqiptar një grup punimesh të krijuara...

Dergimi i femijeve ne qendra rezidenciale

Pamundesia ekonomike për shume familje ka qene shkaktare qe t’i çoje ato drejt ndarjes me femijet, duke i derguar ne qendra rezidenciale. Momentalisht vetem...

Tregu i fruta perimeve drejt falimentit

Tregu i fruta-perimeve në Lezhë është drejtë falimentimit. Shkak për këtë sipas tregtareve është bërë renja e fuqisë blerese si pasojë e krizes ekonomike...

Shkodra pa terminal udhetaresh

Sa herë ka patur zgjedhje kryebashkiakët që më pas morën detyrën në Shkoder e premtuan ndërtimin e një terminali udhëtarësh, por deri më sot...

Imami i Qabes denon sulmet terroriste

Lidhjet që persona të caktuar i bëjnë sulmeve terroriste me islamin, nuk janë pritur aspak mirë nga përfaqësues të këtij komuniteti, të cilët i...

Për 2 km tub, 4200 banore pa uji !

Për nje tub jo i me te gjate se 2 km, rreth 4200 banore te fshatit Bardhaj nuk...

Dezinsektimi i zonave turistike

Shtimi ne mase i numrit te vektoreve kryesisht mushkonjave po kthehet ne nje problem te madh për qytetaret e Shkodres, e veçanërisht ata që...

Muriqan, sekuestrohen 15 kg droge

Pika e kalimit kufitar të Muriqanit vijon të jetë e lakmuar për kalimin e lëndëve narkotike. Megjithë rastet e goditura nga policia, sërish trafikantët...

Artikujt e fundit