Wednesday, December 11, 2019

Perfaqesues te diaspores ne Shkoder

Pasi kane marre pjese ne Samitin e Diaspores, qe u zhvillua ne Tirane, mberriten edhe ne Shkoder. Trashegimtari i 17...

Perplasje bashki – prefekture per landfildin

Kjo është përgjigjia e kryetares së bashkisë Shkoder Voltana Ademi rreth çeshtjes së borxhit ndaj landfild-it të Bushatit. Por si qëndron e verteta dhe...

Reagim i koordinuar ndaj dhunes

Reagimi ndaj rasteve te dhunes me baze gjinore apo dhunes ne familje, do te jete i koordinuar. Bashkia Shkoder beson ta...

Prodhim i larte duhani por pa treg

Shkodra listohet një ndër qarqet me prodhimin më të lartë të kulturës së duhanit në vit, por sigurimi i tregut është tejet i vështirë....

Shkoder – Hani Hotit, asnjë nënkalim !

Superstrada nga Shkodra deri ne Hanin e Hotit, 35 km, megjithëse kalon permes zonave te banuara, nuk ka asnjë mbikalim dhe as nënkalim !...

Viktimat e aksidenteve rrugore

20 Nëntori, dita ndërkombëtare në kujtim të viktimave të aksidenteve rrugore u shënua në të gjithë vendin me aktivitete ndërgjegjësuese nga policia rrugore. ...

Marshim ne diten boterore te studentit

Kanë zgjedhur të marshojnë, si forme sensibilizimi që formimi akademik i studentit të mos shuhet dhe meritokracia të jetë kush kryesor për punësimin e...

Papa shpall kardinalet

Permes nje meshe solemne ne Vatikan, ati i shenjtë Papa Françesku shpalli zyrtarisht 17 kardinalët e rinj nga e gjithë bota, mes të cilëve...

Bashkia borxhlie, por ankohet

28 milion lekë të reja nga të cilat 6.4 milion vetëm bashkia e Shkodres janë borxhet që njësite vendore i kanë landfildit të Bushatit....

Shqiperi – Hungari, “Dje – Sot – Neser”

Me një konferencë shkencore ndërkombëtare, universiteti “Luigj Gurakuqi”, instituti i studimeve albanologjike dhe ambasada e Hungarisë, përkujtuan 60 vjetorin e revolucionit antikomunist austro –...

Artikujt e fundit