Thursday, December 12, 2019

Heizer: Te hapen dosjet e regjimit

Megjithëse në këto 26 vite politika shqiptare i ka përmendur shpesh, por pa bërë asgjë konkrete deri më sot, hapja e dosjeve të regjimit...

Ndertime ne zonat me rrezik

Edhe pse zone me rrezik permbytje nga prurjet e rrëmbyera te Kirit, mbi te janë bere ndertime ! Erdhen kryesisht nga Dukagjini...

“Projektligji per financat e veteqeverisjes vendore” ne GHE

Ndasitë politike duhet të lihen pas dhe pushteti qëndror e ai vendor të bashkëpunojnë për të mirën e vendit. Ky është mesazhi që lëshon...

Shtohen rastet me infarkt!

Ndryshimi I menjehershem I temperaturave ka rritur rastet e infarkteve ne qytetin e Shkodres. Ditet fundi ka pasur disa raste si pasoje e goditjes...

Ne pranga autoret e grabitjes se xhamise

Policia e Shkodres ka vënë në pranga 2 prej grabitësve të xhamisë “Ebu Beker” dhe ka shpallur në kërkim dy shtetas të tjerë. Bashkë...

Oboti i izoluar nga uji

Oboti eshte i izoluar nga uji ! Nje furgon sjelle buken deri aty ku fillon rruga për ne ketë fshat, dhe...

Mbrojtja Xhamisë se Plumbit nga përmbytjet

Ne ketë gjendje ndodhej lagjja Ajasem e bashke me te edhe Xhamia e Plumbit, Monument Kulture, me datën 8 nëntor ! Aktualisht niveli...

Riparohet argjinatura e Darragjatit

Kater dite me pare, me daten 8 nentor gjendja ne argjinaturen e Darragjatit, njesia administrative Dajç, ishte mjaft e rende. Nje pjese e...

Imam Sytari komenton arrestimet

Myftiu i Shkodres imam Muhamed Sytari ka komentuar për herë të parë publikisht çeshtjen e arrestimit të 4 shtetasve, mes të cilëve 2 nga...

Investimet qe vene ne loje miliona leke

Rruga “Baron Nopça” dhe rikualifikimi urban i lagjes “Xhabije” janë dy shembuj konkret se si investimet e nisura në stinën e dimrit nga bashkia...

Artikujt e fundit